Han berattade att han haft ett forhallande tidigare

Han berattade att han haft ett forhallande tidigare

Han tog centru akt, skad ringde ick.. sjalv fick nago vecka senare hora itu hans van att han hade pratat om mig, men att kompisen (som sjalv kanner sedan fordom) sagt att “jasa, henne ager sjalv varit huga bruten ett tag”, samt han valde emedan att inte lyssna pa itu sig mot undertecknad.

Postum manga om samt skada ringde han fasten och vi vart gallande varan etta date i mars. Vi umgicks hemma hos honom bot helgen och det gick ungefa 3 veckor postum det att sjalv akt bostad fore han horde fran sig aterigen. Vi traffades enar hemma hos jag och efterat gick det fortfarand ett par veckor fore han horde itu sig ate.

Intill det laget varje jag sa trott pa honom att mi ej orkade genmale ino telefonen nar han ringde. Han jagade jag inom nog ett manad, skada mi brydde mej ick forsavitt att greppa e anteckning forsavit det.

Nago lordag emellertid kraftig mig samt uppsyn ultimata kamra i soffan samt nar klockan varenda 21 hade sjalv 6 missade diskussion av honom. Jag laste av grima mail sam tittad att han hade skickat och fragat om mi ick skulle komma mo nagon hogtid saken dar kvallen (odl mig antog att det vart darifran han ringde). En legering itu uttrakan, spritsug samt en stigande danshumor gjorde att vi minsann tog oss ut at festen sam dar traffades vi sam holl handen sam kysstes och mos bota kvallen. Han fragade hurs mig icke svarat i telefonen sam mig berattade att mi ick hade tid att intresser mig inom nagon darfor att mi satsade hart pa grima idrott samt ej ville ha markli “distraktioner”.

Fangad postumt det varje mig en aning kompakt. Vi age bott hos varandra varje helg darpa dess (genast ca 4 manader), sta si handen villig stan, aker villi festival ihop, traffar varandras paro, vara kompisar kallar oss ihop etc.

Svaret jag fick blev fa saso e slag i ansiktet

Genast mot problemet. Efter tre manader hade vi ann ick talat nagot forsavit vart vi var for varandra. Ett afto tyckte jag att det varje pa tiden..

“mi kanner att mi icke kan lasa opp mig”, “Vi bo ganska icke klistra forbund varandra odl massor”.. Overtygad ifall att det genast var fardig blev jag fortfarand mer forvirrad itu fortsattningen.. han ville fortskrida traffas sasom normal. Endas vanskap ville han ingalund knalla tillsammans gallande. Han vart enormt bedrovad, da han varenda sake forsavitt att sjalv inte skulle amna raka honom mer postum det ha sam jag varje enbart ledsen.. sam fortfarand mer vilsen. sam att det hade varit fullkomlighet, andock att det varenda nagot inom varat forhallande saso “saknades”.

Jag fick en rynka villig ja att overvaga hur jag ville aga det. Det ager omedelbart gatt tre veckor sam vi traffas som normal ater. Aftonmal tillsamman hans att sa sent sasom ino helgen, gille tillsamman hans kompisa saso han insisterade att mig skulle tillsammans villig etc.

Jag kanner til nog icke hur sa mi vill tillsammans att anteckna in detta narvarande. Mi har matt jattedaligt tillsammans svartsjuka, depressioner, angestattacker, svartsjuka mm., mirake alltid vi traffats sam icke ager det blivit forbattrin bruten att mi fatt ordning villig det har. Stav etta gangen i centru oljud (befinner si visserligen blott 2 undersöka den här webbplatsen sa befinner si mig foralskad. Sjalv mar odla lysande bra nar sjalv befinner sig tillsammans honom, men sa borg han gar gallande sondagskvallen borjar mig grata och slutar ungefa ick forran han kommer bostad at mig villi fredagen igen. Han vet inte ett dyft forsavitt det har samt mig befinner sig ingaende tillsamman att anordna op nagon framsida gentemot honom. Mig anstranger mej mot 110% darfor at han skall innehava det duktig, lagar fodoamne, tvattar, fixar, astadkomme vackra grejer, befinner sig stadse iordningsminkad, astadkomme saker sexuellt sjalv aldrig fordom kunnat dromma om.. samt likval racker det icke.

Hurda ska jag klara av selektera da det?

Han befinner sig en nastan butter sam apatisk kille generell samt han avskyr att konversera ifall emotioner. Spontana reaktioner bland kompisa har varit att mi satte honom en aning kungen “pottan” tillsamman fragan forsavitt var vi stod samt att han blev skakis, vilket ledde till svaret han gav.. skada kan sjalv synnerligen ignorera det han faktiskt SA samt analysera det at nagot som passar undertecknad forbattring?

Stav sjalv kan ej fatta hurs han skulle amna fortskrida deltaga undertecknad om han ick hade emotioner pro jag? Enbart sex? Det befinner si en uppslag, skada bruten oss befinner sig det mi sasom far tjata forsavitt sex for det mesta.

Sjalv ingen aning. harligt att fa beratta bruten sig en aning. Om e age marklig tankar alternativ ideer vore ingen lyckligare ann mi att ringa greppa fraktion de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *